fredag 21 januari 2011

it´s friday baby

och jag göra ingenting, precis ingenting! Rätt skönt det med, eftersom jag laddar upp inför en grym utgång imorgon istället.

Idag var det stallet hela dagen i skolan med första ritten ute på slingan i lätt sits. Hade en sexåring, Malibu, som skötte sig bra. Var ju stenhårt i marken men jobbade på riktigt fint, framförallt i galoppen.
På eftermiddagen var det dags för hoppning och red Accent. släppte riktigt bra och blev superfin efter tio minuter stenhårt enskilt arbete! Dock blev han asstark i galoppen då vi inte fick värma upp något i galopp innan, utan gick direkt på övningen med galoppombyten. Men fick tillbaka honom skapligt iallafall, så är nöjd med den hästen :)

Tyvärr hade vi akut kolikanfall i stallet på en häst. Det ångade om honom, och han ville lägga sig ner hela tiden trots att tre stycken tröck upp honom mot väggen och han hade dropp och smärtstillande. Till slut orkade inte kroppen mer, då han trots allt var 19 år, så han fick somna in.. :( väldigt tråkigt, men fanns ingenting att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar