torsdag 21 juli 2011

Torsdag

hade ju morgonen idag, så var nere och fodrade vid halv åtta imorse. Två hästar till hovslagaren vid åtta och sen kändes det som att jag gjorde allt samtidigt! gjorde ornding hästar till viktor, samtidigt som jag mockade, släppte ut hästarna, satte ut hästar i skritten och fyllde på foder, haha. man lyckas ganska bra ibland! ;)

Blev en uteritt med Viktor och Lotte också vid lunch och jag fick hoppa upp på Aragon, 6 år och som nu har stått i två veckor varav en vecka utan att lämna boxen, haha. överspänd till en början och rädd för varje grässtrå men han lugnade sig faktiskt ganska fort och skötte sig bra. avslutade med en sväng i ridhuset och joggade lite och han jobbade på bra! :)

Haft ledigt på eftermiddagen och kvällen sen så vi passade på att städa och frosta av och tömma frysen. 4 påsar proppade med mat slängde vi, tre fick vara kvar, så det är skapligt tomt nu, haha.

Ikväll blir det bio, Harry Potter med Lotte, Viktor, Pelle, David och Rebecka. Tror inte det är någon mer som ska med, men det återstår att se! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar