fredag 19 april 2013

London , dag 2

Vi vaknade upp rätt tidigt och gick och åt frukost. man beställde in vad man ville ha , så självklart blev det toast, scrambled eggs , bacon, juice och mjölk med musli. mumma! när vi var mätta och belåtna så gjorde vi oss iordning och så ut på stan en sväng igen! körde primark en omgång till, fick köpa en varsin väska till eftersom vi shoppat så mycket haha. sen andra sidan gatan fram och tillbaka blev det idag. några timmar senare var vi klara där och gick till hotellet och lämnade sakerna, sen ner igen och över hyde park för att kolla in harrods. det var INTE som jag tänkt! har alltid hört : ett jättestort varuhus där de har allt! så tänkte mig som typ city gross eller maxi med hyllor i gångar fast vi mycket mycket större och där de verkligen hade allt. men icke då! var ju värsta lyxbutikerna i olika sektioner och ja, visst de hade nog allt men inte på det sätter jag trodde. vi gick väl mest och höll krampaktigt i våra plånböcker för att vi inte vågade röra nått ifall det skulle gå sönder, haha.

det enda som inte var okej var att de hade hundvalpar i glasrum som man typ fick kolla på och kunde köpa, nej, inte okej! :( ville ta hem alla, för jag tyckte synd om dem, men 25 000/valp var lite saftigt! speciellt för en blandras.

när vi virrat runt där inne ett bra tag så gick vi hemåt igen. stannade till i hyde park och la oss i gräset och solade lite, så hiimla skönt!! sen till hotellet där vi drack varsin cider medan vi packa ihop våra grejer, duschade och gjorde oss iordning. tanken var att vi skulle gå ut att äta , ta nått gott att dricka och helt enkelt se vad kvällen bjöd på! så vid halv tio var vi klara och gick ut, hade valt ut en publiknande restaurang där vi skulle äta , så vi gick inte där. kollade menyerna och bestämde oss för vad vi skulle ha och skulle beställa , men nehe? då slutade de servera mat klockan 22 och det var 2 minuter över...... asså suuck!  snacka om att vi kände oss helt off efter det. så det fick helt enkelt bli mc donalds och wifi:ande istället innan vi till elva-halv tolv gick hem och la oss istället. lite smått besvikna måste jag säga, men men. ladda upp för sista dagen istället! :)










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar