fredag 19 april 2013

back in sweden, london dag 1

sådärja, då var man hemma i sverige igen. både skönt och tråkigt måste jag säga..
tänkte dela upp dagarna här i varsitt inlägg, så blir det inte så himla mycket text. okej, here we go!
Kvart över sju på morgonen åkte jag mot stationen och plockade upp madde som kom med tåget. Sen bar det av mot skavsta där vi hade världens flyt! gick in, checka in väskorna, in i gaten och satt typ fem minuter innan vi fick gå mot utgången mot planet. stod i kön i kanske 10 minuter innan de släppte på och vi tog våra platser. Flygningen tog ungefär 2 timmar innan vi landade i stansted. väl där var det bara att följa strömmen så vi kom rätt, hämta våra väskor som redan åkte på bandet, och bege oss mot utgången. Nu skulle vi alltså hitta till bussen. Efter lite letande själva insåg vi att det inte skulle gå, så vi gick in och fram till en disk och frågade efter biljetter och vart vi skulle och självklart var det världens tjurigaste kärring som satt där och var otrevlig. jaja, vi fick våra biljetter och hittade till bussen iallafall. en timma och 15 minuter tog den innan vi kom in i city. huur fina hus och hästgårdar som helst såg vi! och döstora grönområden och hagar. allt såg så himla mysigt ut! :)

väl framme i liverpool hittade vi lätt till tunnelbanan som tog oss till paddington på ca 15 minuter. väl där irrade vi omkring lite innan vi fick hjälp av en gullig gubbe som kunde lite svenska med enorm brytning. men han var supersnäll och hjälpte oss på rätt väg mot hotellet. Vi checkade in och även där var det supertrevlig personal som tipsade som ställen och vart och hur vi skulle gå. så vi packa in våra saker, fräschade till oss lite och gick ut mot oxford.

shoppingen kunde börja! Vi tog primark först, sen gick vi gatan ner och gick in i alla butiker som verkade intressanta på vägen. sen en avstickare in på victorias secret, såklart!, och så tillbaka igen. Allså, jag dör! så fina butikerna var! de tog hand om kläderna som små barn typ, det stod vakter i varenda hörn och utgång och höll koll på allt och när de packade ner sakerna så gjorde de det så himla fint! speciellt inne på VS. gudars, var verkligen i himmelriket!

klockan drog iväg så vid halv nio hade vi väl gått halva på ena sidan, så vi avslutade på mc donalds, då de hade gratis wifi , innan vi gick till hotellet igen. köpte med lite cola och chips och kollade på tv innan vi somnade.
en helbra shoppingdag helt enkelt!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar